Kitchen Dialogues: tasting & launching

Dnešní technologie, která mění lidské návyky, se orientuje na potraviny pocházející z přírodních zdrojů, aby uspokojila touhy těch nejúspěšnějších konzumním stylem života. Technologie aplikovaná pro účel sociálního a ekonomického pokroku je lhostejná k tomu vědět, jak by šlo udržitelněji využívat životní prostředí. Jedním z důsledků toho, jak je technologie užívána nevhodně při jeho udržování, je nadbytek zásob.

Metoda, kterou používáme, abychom viděli rozsah tohoto problému potravinové výroby v projektu Kitchen Dialogues, jsou kulinářské akce. Při nich podáváme lidem potraviny, které byly nalezeny v kontejnerech vedle supermarketů, na trzích, nebo nám byly darovány supermarkety či firmami z potravinářského odvětví.

Přijďte okusit problém nadbytku. Dostanete kopii publikace, která dokumentuje poslední dva roky našich akcí a nakonec si zamluvte noc v našem Kitchen Dialogues B&B, tedy happeningu ve spolupráci s Pražským quadrienále v MeetFactory od 18. do 28. června.

více o projektu: http://kitchendialogues.com

o nás: http://www.madefromwaste.org

martinka bobrikova & oscar de carmen